Acne 

Wat is Acne?

Een vette en acne-gevoelige huid vertoont overproductie van talg, vergrote poriën, verdikt oppervlak, onregelmatige textuur en een grotere neiging tot het verschijnen van imperfecties. 

Om een acne huid onder controle te krijgen vereist dit specifieke producten en behandelingen. De producten helpen de hoeveelheid talg en glans te reguleren, verstopping van de poriën te voorkomen en de textuur van de huid te verbeteren. Mesoestetic biedt een complete lijn met de nieuwste talgregulerende, exfoliërende, en antibacteriële actieve ingrediënten. 

Wat kun je doen tegen

Acne?

Huidproducten én acnebehandelingen zijn de perfecte combinatie voor een optimaal resultaat. Maar liefst 70% van je resultaat bereik je door de juiste producten te gebruiken, en 30% tijdens de behandelingen. Om ervoor te zorgen dat je geen vervelende littekens overhoudt aan je acne is een goede acnebehandeling erg belangrijk. Na de behandeling kan de huid er wat roder uit zien. Soms kan de acne iets verergeren voordat er verbetering ontstaat. Het is erg belangrijk om zelf niet aan de ontstekingen te krabben. Het hangt van de huid af hoeveel behandelingen er nodig zijn. Op het begin wordt er vaak aangeraden om er een aantal achter elkaar te plannen zodat de acne geen kans krijgt om te verergeren. 

Naast mijn diploma schoonheidsspecialist ben ik ook in het bezit van een branchediploma acnétherapie. Dat maakt het mogelijk om de behandeling vaak (voor een deel) vergoed te krijgen via de zorgverzekering. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een intake gesprek.