Acnetherapie

Acnetherapie

Acne is een vervelend maar ook veel voorkomend huidprobleem (meest voorkomende huidaandoening ter wereld). Het komt het meest voor in het gelaat, op de schouders en/of rug. Het wordt veroorzaakt door overmatige productie van talg door de talgklier. Wanneer dit ontstaat hopen dode huidcellen zich op. Hierdoor raken de haarzakjes verstopt en ontstaat er een talgprop of ontsteking. Er zijn veel effectieve behandelingen en producten tegen acne. 

Een acne behandeling

Hoe gaat dat?

Tijdens een acnebehandeling gebruiken we producten die geschikt zijn voor de vette, onzuivere huid. De producten helpen de hoeveelheid talg en glans te reguleren, verstopping van de poriën te voorkomen en de textuur van de huid te verbeteren. Mesoestetic biedt een complete lijn met de nieuwste talgregulerende, exfoliërende, en antibacteriële actieve ingrediënten. Alle onzuiverheden worden manueel verwijderd dus de huid kan wat roder zien na de behandeling. Dit trekt na enkele uren weer bij. 

Naast mijn diploma schoonheidsspecialist ben ik ook in het bezit van een branchediploma acnétherapie. Dat maakt het mogelijk om de behandeling vaak (voor een deel) vergoed te krijgen via de zorgverzekering. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een intake gesprek. 

CLEAR Package

Om acne onder controle te krijgen is het heel belangrijk om zowel behandelingen te ondergaan én de juiste thuisproducten te gebruiken. Alleen dan zorg je ervoor dat je acne onder controle kan houden.

Treatments & skincare = THE KEY!

Clear package is een pakket wat bestaat uit 6 behandelingen en 3 producten voor thuis. Afhankelijk van jouw soort acne kijken we welke behandelingen noodzakelijk zijn. Dit kunnen acnebehandelingen, chemische peelings of een combinatie van beide zijn. Ook is de interval tussen deze behandelingen kort. Je komt om de 2 tot 4 weken terug in de salon. In dit pakket zitten 3 thuisproducten inbegrepen. Hierop ontvang je 25% korting.