Mesoestetic

Mesoestetic

Tijdens mijn ervaring bij vorige werkgevers heb ik gewerkt met een aantal merken. Hierbij heb ik goed kunnen vergelijken met verschil in resultaten, actieve werkstoffen, PH-waardes en behandelniveau’s. Mesoestetic sluit daarin perfect aan bij de doelen die ik stel bij mijn klanten. Daarnaast werk ik ook een aantal dagen per week als beauty expert / trainster voor dit mooie merk, waardoor mijn kennis blijft vernieuwen. 

Mesoestetic

‘Mesoestetic, wereldleider op het gebied van medische cosmetica en esthetische geneeskunde.’ 

Bij Huiddaging heb ik gekozen voor het prachtige merk Mesoestetic.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch bedrijf. Voor elke huidbehoefte biedt Mesoestetic een oplossing. 

Het hoofdkantoor zit in Barcelona. Hier ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic de uiterst effectieve producten die worden ondersteund door talloze wetenschappelijke studies. De productie en controleprocessen voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

Mesoestetic Pharma Group heeft als één van de weinig bedrijven ter wereld de capaciteit en rechten om medicatie te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huidgerelateerde problemen, waaronder huidveroudering, pigmentatie, acne (-littekens), rosacea of andere huidaandoeningen. Dit resulteert in een enorm aanbod van producten en intensieve behandelingen. 

Mesoestetic staat voor 100% effectiviteit, kwaliteit en resultaat. En dat is wat we willen!

Cosmeceuticals

Waarom kiezen voor medische cosmetica (cosmeceuticals)?

Cosmetica is een breed begrip waarmee producten worden bedoeld die gebruikt worden voor dagelijkse hygiëne en uiterlijke verzorging. Reguliere cosmetica producten verzorgen de huid minimaal en bieden voornamelijk comfort. Ook wordt hierbij veel gebruik gemaakt van vulstoffen zoals parfum of conserveringsstoffen die het product ‘aangenaam’ in gebruik maken. Cosmetica werkt voornamelijk op de bovenste huidlagen en draagt weinig tot niets bij aan huidverbetering. Een cosmeceutical gaat veel verder dan dit. 

Cosmeceuticals zijn producten die wetenschappelijk ontworpen en onderzocht zijn om de gezondheid van de huid te versterken, verbeteren en eventuele huidschade te herstellen. Het pakt specifieke huidproblemen effectiever aan dan de meeste ‘reguliere cosmetica’, doordat cosmeceuticals hogere concentraties, lagere PH-waardes en actieve ingrediënten bevatten. 

In deze producten vind je ingrediënten zoals vitamine A (retinol), hyaluronzuur, vitamine C en verschillende zuren zoals o.a. glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Deze ingrediënten zorgen voor celvernieuwing, hydratatie en huidverbetering.

Cosmeceutical zit als het ware tussen de basis cosmetica en geneesmiddelen in. De naam cosmeceutical is dan ook een samenvoeging van ‘cosmetica’ (cosmetisch) en ‘farmaceutica’ (geneesmiddel). Deze producten overtreffen de op recept verkrijgbare producten bij de huisarts of cosmetica in de drogisterij.